w

 

Indian Premier League has touched the cricket-y hearts of the Indians in no time at all and no matter how much one has gotten bored of it, the IPL craze just keeps on rumbling up! While we wait for the super-interesting IPL auctions to happen, 2017 was the lucky auction year and these are 10 Cricketers who cracked the Best Price!

 

 

Also Read: The 11 of the Most Handsome Cricketers in The World!

 

 

1. Benjamin Stokes

 

The English all-rounder Ben Stokes became the highest auctioned player of the IPL Auctions, 2017 for Rising Pune Supergiants.

 

Sold: 14.5 Crore

 

 

 

 

 

 

2. Tymal Mills

 

Tymal Mills, another player from England, known for his fast pace bowling got a huge amount of 12cr, bought by Royal Challengers Bangalore.

 

Sold: 12 Crore

 

 

 

 

 

 

3. Kagiso Rabada

 

The South African bowler was bought in a flat 5 Crore by the Delhi Daredevils. Let's hope to see some action happening from Rabada!

 

Sold: 5 Crore

 

 

 

 

 

 

4. Trent Boult

 

Trend Boult, the fast pacer from New Zealand is no less, for Kolkata Night Riders bagged him for Rs. 5cr too.

 

Sold: 5 Crore

 

 

 

 

 

 

5. Patrick Cummins

 

The bowler, Patrick Cummins is also bought by the Delhi team in 4.5cr. Seems like they are finally paying attention to bowling arena!

 

Sold: 4.5 Crore

 

 

 

 

 

 

6. Chris Woakes

 

Kolkata Night Riders bought the all-rounder Chris Woakes in a whopping 4.2 crores and it wasn't a bad choice, not bad at all!

 

Sold: 4.2 Crore

 

 

 

 

 

 

7. Rashid Khan Arman

 

Rashid Khan Arman surprisingly was a favorite among many teams and ended up going to The Sunrisers in no less than four crores!

 

Sold: 4 Crore

 

 

 

 

 

 

8. Nathan Coulter-Nile

 

The bowler Nathan Coulter-Nile was sold for Rs. 3.5 crores and is going to be seen in action for the team of Kolkata Night Riders.

 

Sold: 3.5 Crore

 

 

 

 

 

 

9. Karn Sharma

 

Mumbai Indians paid a huge sum for the Indian all-rounder and it's gonna be exciting to see how Karn Sharma get victories for the team.

 

Sold: 3.2 Crore

 

 

 

 

 

 

10. T Natarajan

 

The Indian bowler, T Natarajan was auctioned and bought by Kings XI Punjab at the price of 3cr. Will he be the one? To sail Punjab's boat?

 

Sold: 3 Crore

 

 

 

 

Great prices are paid for great Cricketers! Have fun watching the IPL this year and let's keep a watch on the big earners to determine their worth. Cheers!